Moxter_jubileumslogo30_mobilversion

moxter–ett sundare företag

Välkommen till Moxter! Vi är ett företag med passion för ett aktivt liv och riktigt bra produkter. Vi vill dessutom bli ett av Sveriges sundaste företag!

VI REKRYTERAR - MARKNADSSTÖD

Marknadsstöd - Inriktning Sociala Medier och Innehållsskapande

Vi söker en innehållskapare som gillar kvalitativa produkter lika mycket som vi gör. Du kommer att ansvara för att utveckla vår närvaro på sociala medieplattformar men även stötta upp på andra områden inom marknadsföring för bolaget.
Du är kreativ och gillar att skapa varierat och engagerande innehåll som en del av säljfrämjande aktiviteter. Du håller dig uppdaterad och är intresserad av den ständigt föränderliga digitala världen och ser möjligheterna. Då vi är ett mindre företag är alla beredda att hoppa in ibland för att stötta upp i varandras arbetsuppgifter.
 
Kort om rollen

  • Skapa dynamiskt och relevant innehåll i olika format med fokus på rörligt material och foto.
  • Publicera innehåll på våra sociala mediekanaler och webbplatser.
  • Utföra diverse olika uppgifter inom marknad och sälj, såsom produktion av tryckmaterial, annonser, webbshop- uppdateringar etc.

Kvalifikationer
Erfarenhet av att skapa innehåll, hantera olika medieplattformar och sociala medier.
Du har en analytisk förmåga och är van att tolka data och dra slutsatser. Du trivs med att arbeta både självständigt och i teammiljö.
Erfarenhet av E-handel och SEO-arbete ses som meriterande.
 
Anställningsvillkor
Tjänstens omfattning är förhandlingsbar 80-100 % 
Skicka in ditt CV och personliga brev till Anna Rahm Åkerberg, anna@moxter.se
Vi går igenom ansökningarna löpande. Ta chansen att bli en del av vårt team!
Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt blivande team hittar du här 

Meindl.se


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Om bolaget Moxter AB:
Moxter har agenturen för flera internationella varumärken (Meindl Shoes For Activies, Nokian Footwear, Grubs, Snowline.) Vi anser att grunden sitter på fötterna och har därför riktat in oss på skor, stövlar och tillbehör som kompletterar och ger en helhetsupplevelse.

Vi har etablerat oss som en pålitlig partner för privatpersoner, företag, återförsäljare och offentliga verksamheter där vårt uppdrag är att tillhandahålla högkvalitativa och hållbara produkter för aktiva människor. Vi utmärker oss också genom att upprätthålla en hög servicenivå och skapa trovärdighet och glädje hos dem vi möter.

Hela verksamheten bedrivs från vår ”Moxter-byggnad” i Östersund och i år har vi varit framgångsrikt verksamma i hela 35 år. Nu blickar vi framåt mot nya mål och söker efter dig som vill bli en del av vårt team och vår resa.

Meindl Concept Store:
Meindl Concept Store är inte bara en butik, det är en mötesplats med mycket värme, engagemang och kunskap. Vi har skapat ett koncept för oss som uppskattar kvalitativa och innovativa outdoor-varumärken. Vi tar hand om dig hela vägen från behov till ett lyckat köp.
Meindl Concept Store