Moxter_mobil_hemsida

Digitsole

Är du intresserad av bra produkter med hög komfort och kvalitet? Då har du
hamnat rätt! Här hittar du information om våra varumärken och produkter.

Digitsole – footwear reinvented

Digitsole är det franska framtidsvarumärket som förflyttar gränserna för wearables och smarta produkter. Digitsole har utvecklat en ny teknik i form av trådlöst anslutna skoprodukter och utvecklingen går snabbt framåt. Den första anslutna produkten Digitsole lanserade 2015 var Warm Series – en interaktiv värmesula som inte bara värmer fötterna utan även läser av data såsom antal steg, distans och kaloriförbrukning under din aktivitet.
>> Läs mer om Warm Series här

En spännande nyhet inom området smarta sulor som Moxter introducerar på den Nordiska marknaden våren 2017 är Run Profiler. Dessa sulor tar löpningen till en ny nivå då de mäter och analyserar steget och därmed 
hjälper till att minska risken för att löparen blir trött och att skador uppstår. Sulorna blir en personlig löpcoach som ger tips under löpturen.
>> Läs mer om Run Profiler här

Sedan dess har Digitsole avslöjat kommande nyheter i sitt sortiment av smarta skor såsom The Smartshoe – världens första intelligenta sko med värme, automatsik åtstramning, trådlös laddning m.m, samt Warmin' Sneaker där värmen är integrerad i en sneaker. Dessa smarta produkter planeras att lanseras preliminärt vintern 16/17 i Europa, Nordamerika och Asien.

Vill du bli återförsäljare för Digitsole? Kontakta oss på info@moxter.se eller 063-55 66 66.

 FöRBOKA Warm series

Köp Digitsoles Warm Series hos närmaste återförsäljare 

KÖP run profiler

Vill du veta mer om Digitsole?

Pressfrågor 
Vänligen kontakta Kristina på 063-55 66 61 eller kristina@moxter.se. 
 
Övriga frågor och information
Vänligen kontakta oss på Moxter på 063-55 66 66 eller info@moxter.se.