Moxter_jubileumslogo30_mobilversion
Det händer mycket mest hela tiden hos oss! 

Nyheter och pressmeddelanden samlar vi på MyNewsDesk. Klicka in och följ oss så missar du ingenting.

Följ oss gärna på Facebook, där får du snabbt och enkelt information om det senaste, smått och stort.
Du hittar oss här: facebook.se/moxterab  

Nytt från moxter mynewsdesk

 (Klicka på artiklarna för att se dem och andra nyheter i sin helhet.)

Vill du ha nyheter skickade till dig?

Anmäl ditt intresse genom att fylla i din mailadress här bredvid, så skickar vi nyheter direkt till din mail. Följ oss gärna på Facebook för dagsaktuella händelser och information.

Vi ska bli sveriges sundaste företag!

Målet är tydligt för Östersundsföretaget Moxter AB. Med vinsten som Årets Hälsoföretag på Sveriges största företagargala Guldgalan har Moxter AB stärkt sitt fokus att bli Sveriges sundaste företag. Och sundhet handlar om mycket mer än hälsa och gemensam träning.
På Sveriges största företagargala Guldgalan som främjar företagsamheten i Jämtland / Härjedalen fick Moxter AB i november 2016 ta emot priset som Årets Hälsoföretag. Priset belönar ett hälsosamt företagande där ledarskap, medbestämmande, mål, vision, kompetens, personlig utveckling och lönsamhet är parametrar som ger höga poäng.
”Efter några år med flera fina utmärkelser, betyg och priser är vi om möjligt ännu stoltare över det här priset” berättar Anna Rahm, VD. ”Det här priset handlar om vår företagskultur där engagemang, ansvar, gemensamma värderingar, trivsel och arbetsglädje är i fokus. Priset handlar om den öppenhet vi har i företaget där alla deltar i målsättning, ekonomisk uppföljning och utveckling av verksamheten. Det handlar om att vi är ett fantastiskt team där alla är lojala, arbetsvilliga, glada individer som har ett hjärta för företaget och som driver Moxter som entreprenörer inom företaget.”

Läs mer här >>