Moxter_jubileumslogo30_mobilversion

Hitta butik

Vi har ett brett nätverk av återförsäljare, vilket gör att ni som konsumenter kan hitta våra produkter i hela landet oavsett var ni befinner er.

Våra kunder är detaljister/butiker inom skor, sport, friluftsliv och jakt samt även specialiserade yrkesbutiker och ortopediverkstäder. De finns över hela landet och på nätet. 

Vi rekommenderar att du i första hand vänder dig till butiken nära dig. Men, om du inte hittar den produkt du söker kan du alltid vända dig till Moxters kundtjänst så hjälper vi dig.

Våra varumärken och återförsäljare

Nedan hittar du en sammanställning av våra återförsäljare för respektive varumärke:

Återförsäljare Meindl >>
Återförsäljare Nokian Footwear >>
Återförsäljare Snowline >>
 

SERVICE TILL återförsäljare

Nedladdningsbara produktkataloger och andra publikationer hittar du här. 

Produktbilder, miljöbilder, logotyper och illustrationer från samtliga varumärken hittar du i vår bildbank
Genom att logga in så godkänner du följande villkor: Bilderna får endast användas i samband med marknadsföring av respektive varumärke, får ej ändras, beskäras eller modifieras och fotografens namn ska anges i de fall ett namn framgår.

För övriga önskemål eller hjälp med hur du bäst säljer våra produkter, välkommen att kontakta oss på info@moxter.se eller 063-55 66 66. 

VILL DU BLI återförsäljare?

Har du visioner och idéer om ett nytt varumärke i butiken? Vill du veta mer om våra varumärken och hur vi arbetar? Vill du representera något eller några av våra fina varumärken?

Varmt välkommen att kontakta oss på info@moxter.se eller 063-55 66 66 så hjälper vi dig vidare.