Moxter_jubileumslogo30_mobilversion

moxter–ett sundare företag

Välkommen till Moxter! Vi är ett företag med passion för ett aktivt liv och riktigt bra produkter. Vi vill dessutom bli ett av Sveriges sundaste företag!

VI SÖKER EN medarbetare inom Sälj/marknad

Vi söker dig som vill vara en del av ett familjärt företags resa mot framtidens handel. Brinner du för försäljning och marknadsföring och har tidigare erfarenhet inom området – läs vidare!

Kort om Moxter
Handelsföretaget Moxter introducerade det tyska kängvarumärket Meindl för den svenska marknaden för över 30 år sedan och har sedan dess försett kvalitetsmedvetna användare med kängor, skor och friluftsprodukter. Moxter är familjeägt med åtta engagerade anställda och har huvudkontor i Östersund.

Om tjänsten
Moxter utvecklas ständigt och nu stärker vi sälj/marknadsteamet för att möta framtidens handel. E-handel och digital marknadsföring är centralt och kompletteras med en nybyggd konceptbutik för vårt främsta varumärke Meindl i Östersund.

Din främsta arbetsuppgift är driva utvecklingen av försäljning mot slutkonsument, både digitalt och via konceptbutik. I detta ingår bland annat:

  • Ansvar för försäljning i Meindl Concept Store i Östersund och arbete i butiken några dagar per vecka, vilket kan variera mellan säsongerna.
  • Ansvar för event och samarbeten med ambassadörer till våra varumärken.
  • Utveckling av vår befintliga e-handel meindl.se - driva trafik och försäljning, erbjuda kunder en premiumupplevelse och vårda varumärket.


Du kommer att arbeta nära formgivare/marknadskommunikatör, kundservice, säljare ansvarig för våra återförsäljare samt i viss mån externa konsulter. Tillsammans utformar och arbetar ni efter marknads- och aktivitetsplaner utefter företagets mål.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av sälj- och marknadsarbete, är van att skapa marknadsplaner och genomföra aktiviteter i linje med företagets handlingsplan och varumärke.Tidigare erfarenhet från e-handel, digital marknadsföring och/eller arbete med utveckling av varumärken är meriterande.
Som person är du driven, gillar sälj och ser möjligheter till nya kundrelationer. Vi uppskattar att du har bred erfarenhet och tycker mer om att arbeta som generalist än specialist. Du har inget emot att gå in och stötta dina kollegor inom andra områden i företaget. Du har ett stort engagemang i de projekt du tar dig an, är självgående och tar gärna initiativ till nya idéer och utveckling. Du gillar friluftsliv och att vara aktiv!

Varför Moxter?
Moxter ger dig möjlighet att verka i en positiv bransch och att arbeta med ett genuint varumärke med en spännande resa framför sig. Vi erbjuder en öppen och familjär miljö, en platt organisation med korta beslutsvägar och stora möjligheter till utveckling och påverkan.
Vår vision är att bli "Sveriges sundaste företag". Det handlar om allt från entreprenörskap, engagemang, gemensamma mål och lönsamhet, till hälsa och glädje i vardagen. Vi är övertygade om att engagerade och glada medarbetare ger ett välmående företag och är en förutsättning för att fortsätta utvecklas på en föränderlig marknad.

Placering, tillträde och omfattning
Tjänsten är baserad i Östersund, tillträde enligt överenskommelse och omfattar 100%.

Ansökan och kontaktperson
Du söker tjänsten via jeffersonwells.se där du laddar upp CV och personligt brev i pdf-format. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist på Jefferson Wells, 070 - 377 20 63 eller via mail annakarin.bergqvist@jeffersonwells.se
Sök gärna så snart som möjligt då vi kan komma att inleda intervjufasen innan ansökningstidens slut.

Sista ansökningsdag är den 14 januari 2021.

Vi välkomnar din ansökan!