Moxter_jubileumslogo30_mobilversion

moxter–ett sundare företag

Välkommen till Moxter! Vi är ett företag med passion för ett aktivt liv och riktigt bra produkter. Vi vill dessutom bli ett av Sveriges sundaste företag!

VI SÖKER EN medarbetare till logistik, lager och inköp

Moxters vision är att bli "Sveriges sundaste företag". Det handlar om allt från öppenhet, entreprenörskap, engagemang, gemensamma mål och lönsamhet till trivsel, hälsa och glädje. Vi är övertygade om att engagerade, drivna och glada medarbetare ger ett sunt, lönsamt och välmående företag och är en förutsättning för att fortsätta utvecklas på en föränderlig marknad. Läs mer om oss här på moxter.se och följ oss gärna på sociala medier.

Moxter AB introducerade kvalitetsvarumärket Meindl för den svenska marknaden för 30 år sedan och har sedan dess utvecklat verksamheten till att bli ett av de mest långlivade agenturföretagen inom sport- och outdoor i Sverige. Moxter är familjeägt med 8 anställda och har huvudkontor med lager och butik/e-handel i Östersund. Förutom tyska Meindl (skor och kängor) representerar vi bland annat finska Nokian Footwear (gummistövlar) samt flertalet tillbehör. Våra kunder är återförsäljare och konsumenter inom sport/outdoor, aktiva yrken, ortopedi samt polis/militär.

Arbetsuppgifter
Som ansvarig för logistik, lager och inköp har du en nyckelroll i verksamheten. Du ser till att flödet av varor mellan leverantör, Moxter, återförsäljare och konsument fungerar. Du hanterar daglig kommunikation med kunder och leverantörer och arbetar aktivt för att säkerställa leveranser och kundnöjdhet samt att lagret är relevant i förhållande till efterfrågan/utbud. Du har ett nära samarbete med kundservice, sälj och ekonomi. Du kommer främst att arbeta i affärssystemet GARP och Office365.

Moxter är ett säljande företag där alla medarbetare deltar i butiksförsäljning, mässor och e-handel.

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasial utbildning och gärna en påbyggnadsutbildning som t ex KY/YH inom aktuella yrkesområden. Du är en van användare av affärssystem och hanterar Officepaketet väl, i synnerhet Excel. Tidigare erfarenhet av logistik och inköp är meriterande. Du hanterar det svenska och engelska språket väl i såväl tal som skrift.

Som person är du positiv, kommunikativ, lösningsorienterad och uppskattar att vara en del av ett team där alla bidrar för att få helheten att fungera. Du tycker om ordning och reda och eftersträvar kvalitet och effektiva lösningar. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Ansökan och kontakt
Du söker tjänsten via experis.se, där du laddar upp ditt CV och personliga brev. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist på 070-377 20 63 eller via e-post.

Sök gärna redan idag, då vi kan komma att ha intervjuer före ansökningstidens slut. Intervjuer med oss på Moxter vecka 12 och dessförinnan hos Experis.

Sista ansökningsdag: 4 mars

Välkommen med din ansökan!