Moxter_jubileumslogo30_mobilversion

soft science

Är du intresserad av bra produkter med hög komfort och kvalitet?  Då har du
hamnat rätt! Här hittar du information om våra varumärken och produkter.

Yrkesskor för långa arbetsdagar på fötter

SoftScience™ Pro Collection är det hälsosamma valet för dina fötter, med fokus på komfort, passform och en unik design. Liksom alla SoftScience™ skor är de fjäderlätta och har en urtagbar, tvättbar Trileon™-innersula. De är även lätta att torka av tack vare ovandel i konstläder och är därför lämpliga inom vård och omsorg samt i kök där spill kan förekomma. Här passar även det bra greppet på hala ytor ypperligt som en av fördelarna hos alla SoftScience™ yttersulor. Skorna lämpar sig även väl i yrken inom hotell, skola, service & handel, renhållning, industri m.m. De är ordentligt uppbyggda för att stödja foten och dämpa stötar från hårda golv. Tack vare det extrema stödet och komforten tillåts foten att slappna av och ger möjlighet att gå runt i en och samma sko hela dagen, utan smärta i rygg, knän eller höfter.

DAISY PRO PU

Daisy Pro PU ingår i Pro Collection och är en stabil damsko med öppen häl och en ovandel i konstläder. Den har alla egenskaper som övriga SoftScience™-skor och passar för de som går/står hela dagen i jobbet.

Köp Daisy Pro PU hos någon av våra återförsäljare 
 

Men´s Pro Slip PU
Men´s Pro Slip PU
Women´s Pro Slip PU (finns även i svart)
Women´s Pro Slip PU (finns även i svart)

PRO SLIP PU

Pro Slip PU ingår i Pro Collection och är en slip-on i dam- och herrmodell med en ovandel i konstläder. Den har alla egenskaper som övriga SoftScience™-skor och passar för de som går/står hela dagen i jobbet.

Pro Slip PU kommer att finnas till försäljning våren/sommaren 2017.