Moxter_mobil_hemsida

Digitsole

Är du intresserad av bra produkter med hög komfort och kvalitet?  Då har du
hamnat rätt! Här hittar du information om våra varumärken och produkter.

Run profiler – utvecklar din LÖPNING

Digitoles senaste produktlansering, Run Profiler, förbättrar löpupplevelsen och gör dig bättre som löpare året om. Run Profiler – The Connected Smart Insole, är utvecklad för att möta det behov som det ökade intresset för löpningen skapat världen över. Run Profiler tar den tekniska utvecklingen ut i terrängen, på vägarna och närmare målet genom de smarta innersulorna som enkelt placeras i träningsskon och som sedan mäter, analyserar och återkopplar hur träningspasset genomförs.

En digital löpcoach

Med Run Profiler har du med dig en löparcoach direkt i din telefon. En digital löpcoach som ger personlig och direkt feedback så att du kan prestera bättre under löprundan. Run Profiler analyserar noggrant dina fötters rörelser och din aktivitet och kan direkt upptäcka och kvantifiera din trötthetsgrad, begränsa risken för skador och hjälpa dig pressa dina gränser. 

Smart, trådlös teknik TAR löpningenTILL EN HÖGRE NIVÅ

Den nya tekniken är smart förpackad i en lätt, tunn och bekväm innersula som kopplas samman med en app i din smartphone. Dataöverföringen från sulan till sin smartphone sker via Bluetooth Smart, och appen finns tillgänglig för Android och iOS. 

 Mer än elektronik och analys:

 • Två lager vaddering av polyuretan för maximal komfort.
 • Fotvalvsstöd för bevarande av fotens neutrala position.
 • Flexzon i främre delen av sulan som optimerar fotens naturliga rörelse i samband med promenad, löpning eller annan aktivitet.
 • SHS (Shock heel system) absorberar stötar och sprider fotens vibrationer.
 • X-torsion förbättrar stabilitet av foten.

Digisoles run profiler

Run Profiler är utvecklad av både fotvårdsspecialister och biomekanikingenjörer för att ge fötterna bästa komfort och hjälpa dig att på nytt lära dig springa. Run Profiler analyserar din individuella löpstil och aktivitet. Den mäter data med precision då den är placerad i din sko. Varje rörelse mäts och analyseras för att ge dig råd att kunna förbättra din prestation.

Mät och förbättra träningen

Run Profiler-sulan 
analyserar och mäter dina steg för att visa hur du kan minska belast-
ningen och träna med mindre energiåtgång.

Minska risken för skador

Sensorerna i Run Profiler upptäcker när hållningen blir instabil. Träningsråden gör att du kan förbättra motstånds-kraften och minska risken för skador.

FÅ personlig
träning

Genom att använda Run Profiler-sulorna får du löpande, anpassad röstcoachning i realtid direkt under tränings-passet via appen i din smartphone.

3D-analys
av löpsteget

Run Profiler analyserar dina fötters position i 3D och karaktären på ditt löpsteg. Den ger dig råd för att kunna prestera bättre och pressa dina gränser ytterligare.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

 • Uppkoppling: Bluetooth lågenergi 4.0
 • Accelerometer: För att mäta din aktivitet
 • Gränssnitt: Kompatibel med Google Fit och Apple Health
 • Batteri: Lithium-Polymer – laddningsbart (100% max 2h)
 • Laddning: Micro USB-kabel ingår
 • Batteritid: Upp till 7 dagar (beroende på användning)
 • Vattenresistent: IPx6-klassad