Moxter_jubileumslogo30_mobilversion

Tilak är ett varumärke med en mycket högkvalitativ outdoorkonfektion. På den egna fabriken i Šumperk, Tjeckien, tillverkas skalplagg, jackor, byxor, underställ och tillbehör av högsta funktion och kvalitet. Tilak utvecklar sina produkter i nära samarbete med användarna och alla produkter testas noggrant. 

eska - handskspecialister sedan 1912

Fleeceplagg som håller värmen

Tilak producerar värmande, funktionella och bekväma fleeceplagg med mycket god fukttransport-erande förmåga och med noga utvalda detaljer. Ett av de material som Tilak använder sig av är Polartec® Power Stretch®. Detta är ett elastiskt och lätt fleece-material som ger hög värme och inte absorberar fukt. 

Polartec® Alpha® är ett annat material som Tilak valt att använda i sina plagg. Polartec® Alpha® är ursprungligen utvecklat för Amerikanska armén för att kunna klara de tuffa krav på värmeisolering som militären kräver. Materialet gör att plaggen andas och kan användas både i rörelse & vila.

 

Med det hantverk och den stolthet Tilak, arbetar lämnas fyra års garanti på alla plagg. Alla produkter från Tilak omfattas av en garantin där eventuella defekter i material eller utförande täcks av fyra års garanti. Garantin gäller inte vid förändring av produktens kvalitet orsakad av felaktig användning eller vård. Vid åberopande av garantin, vänd dig då till din återförsäljare och vid övriga frågor kontakta Moxters kundtjänst för mer information.

 

Tilak håller vad de lovar – garanti