Moxter_jubileumslogo30_mobilversion

Meindl

Är du intresserad av bra produkter med hög komfort och kvalitet? Då har du
hamnat rätt! Här hittar du information om våra varumärken och produkter.

Meindl – komfort, kvalitet och gediget hantverk

Meindl har ett mycket stort utbud av både kängor och lågskor anpassade för ett aktivt liv i skog, mark, fjäll och stad. Alla produkter håller mycket hög kvalitet och komfort, har hög hantverksmässighet och framstående teknik. Med Meindl kan du kan lita på att du får ett par skor som med rätt vård kommer hålla länge.

Hiking

Meindl är och har alltid varit en föregångare inom vandringskängor. Tack vare Meindls kategorisering kan rätt kängor hittas efter behov och användning. En mycket omtyckt känga inom vandringssegmentet är storsäljaren Island MFS Active – en känga vida känd för sin höga komfort och kvalitet. Anaris GTX® är en nyare modell med mjukare sula, även omtyckt som yrkeskänga. Vakuum GTX® och Meindl Kansas GTX® är populära kängor som fick utmärkelserna "Bäst i test" respektive "Bra köp" i Råd&Röns stora kängtest 2016.

Hitta fler kängor och skor hos någon av våra återförsäljare.

WalkinG

Meindl har en stor bredd av skor inom segmentet walking. Den senaste tekniken heter GORE-TEX® SURROUND® och ger en förbättrad ventilation i hela skon, även i sulan. Tekniken håller dina fötter torra och behagligt svala vilket gör att du kan använda den både inomhus och utomhus. Se till exempel modellen X-SO 30 GTX®. 

Hitta fler kängor och skor hos någon av våra återförsäljare.

Meindl Identity

Först i världen erbjuder Meindl skor och kängor med ursprungsmärkt och miljövänligt framställt läder. Skinnet i varje sko kan spåras på Meindls hemsida via ett stansat nummer i plösen. Populära modeller är bland andra Linosa Identity och Tessin Identity och du hittar dem hos utvalda återförsäljare. 

Hitta Meindl Identity hos någon av våra återförsäljare.

Jakt

Många av Meindls kängmodeller passar utmärkt för jaktens höga krav på komfort. Terrängen är ofta krävande och dagarna kan vara långa med längre pass av vandring. Några modeller som passar särskilt bra för jakt är Dovre Extreme MFS "wide", Meindl Island MFS och Performance. Dessa är robusta, stabila kängor som har en sula väl anpassad för ändamålet. Lappland GTX® är en mjukare känga och sulkonstruktion för dig som vill ta dig fram smidigare vid tex smygjakt.

Hitta fler kängor och skor hos någon av våra återförsäljare.

Meindl comfort fit®

Comfort Fit®-kollektionen erbjuder kängor och skor med mer utrymme i främre delen av skon kombinerat med en speciellt framtagen innersula av kork. Sortimentet växer för varje år och i dagsläget hittar du skor i kategorierna A–BC.

Hitta Comfort Fit® hos någon av våra återförsäljare.

Meindl Junior

Meindl har en mycket fin kvalitetskollektion skor och kängor för juniorer. Skorna har hög komfort och är ergonomiskt anpassade för barns fötter. Kollektionen omfattar både lågskor och kängor, med varierande funktioner som vattentäthet, GORE-TEX®-membran, Climafoder, velcro och snabbsnöring.

Hitta Meindl Junior meindl.se

Har du frågor om kängvård eller dina Meindl-kängor? Kontakta oss på Moxter så hjälper vi dig.
 

Ladda ner och läs nu eller sen. Vill du ha ett ex skickat till dig så kontakta oss så hjälper vi dig.