Moxter_jubileumslogo30_mobilversion

snowline chainsen

Är du intresserad av bra produkter med hög komfort och kvalitet? Då har du
hamnat rätt! Här hittar du information om våra varumärken och produkter.

SNowline chainsen – håller DIG på fötter

Snowline Chainsen är rejäla broddar när du behöver riktigt bra grepp. Snowline Chainsen håller hög kvalitet och designen är utformad så de passar olika typer av skor och är enkla att ta på. Broddarna passar såväl inom skogsbruk och frivilligförsvar som fritidsaktiviteter som jakt, fiske, vandring, stavgång, alpint och löpning.

Vill du bli återförsäljare för Snowline? Kontakta oss på info@moxter.se eller 063-55 66 66.

fakta CHAINSEN PRO

Snowline Chainsen Pro är perfekt för vandring, arbete, vinterlek och terränglöpning på is och snö eller på halkigt/lerigt underlag under resten av året. Spikarna är 10 mm långa i härdat stål och ger ett säkert grepp på isiga och hala underlag samt packad snö. Designen med gummi gör att de är enkla att använda och passar på olika typer av skor, både stövlar och vinterkängor. Gummit är testat till -40°C. Broddarna levereras i en praktisk packpåse med förslutning. 

Köp Chainsen Pro hos någon av våra återförsäljare 

FAKTA Chainsen trail

Nyheten Snowline Chainsen Trail är smidiga och lätta broddar i härdat stål – perfekt för t.ex. hund-promenader, skotta uppfarten eller löpturer under vintermånaderna. 13 st 7,5 mm långa spikar täcker hela sulan. Flexibla för att passa alla typer av löparskor. Levereras i litet, praktiskt fodral.

Köp Chainsen Trail hos någon av våra återförsäljare 

Snowline PRO Gaiters

Snowline damasker är ett perfekt komplement för att skydda nedre delen av byxorna samt en del av skon mot fukt, gyttja och snö. Hög kvalitet med bred främre krok för att fästa i skosnöre, Velcro-stängning framtill, hållbar rem under foten samt dragsko upptill. Praktisk förvaringsväska ingår.

Köp Pro Gaiters hos någon av våra återförsäljare 

Vill du veta mer om snowline?

Pressfrågor 
Vänligen kontakta christin@moxter.se. 
 
Övriga frågor och information
Vänligen kontakta oss på Moxter på 063-55 66 66 eller info@moxter.se.