Moxter_jubileumslogo30_mobilversion

tilak

Är du intresserad av bra produkter med hög komfort och kvalitet? Då har du
hamnat rätt! Här hittar du information om våra varumärken och produkter.

Tilak – kläder som tål tuffa väder

Tilak är ett varumärke med en mycket högkvalitativ outdoorkonfektion. På den egna fabriken i Šumperk, Tjeckien, tillverkas skalplagg, jackor, byxor, underställ och tillbehör av högsta funktion och kvalitet. Tilak utvecklar sina produkter i nära samarbete med användarna och alla produkter testas noggrant. 

plagg utvecklade för att
tåla det mesta

Tilak använder yttermaterial av högsta kvalitet och i flertalet plagg finns GORE-TEX®-membran för vattentäthet och god andning.

WINDSTOPPER® finns i flertalet av Tilakprodukterna, vilket gör det möjligt att använda produkterna under tuffa förhållanden med stark vind och kyla.

Detaljer gör skillnaden. Tilak lägger mycket tid på att utveckla detaljer som gör skillnad för användaren. Hög kvalitet på sömnad, tejpade sömmar, WaterTight™ zippers, knappar utrustade med Flex Fix system som gör dem extra hållbara och vattentäta.

Fleeceplagg som håller värmen

Tilak producerar värmande, funktionella och bekväma fleeceplagg med mycket god fukttransport-erande förmåga och med noga utvalda detaljer. Ett av de material som Tilak använder sig av är Polartec® Power Stretch®. Detta är ett elastiskt och lätt fleece-material som ger hög värme och inte absorberar fukt. 

Polartec® Alpha® är ett annat material som Tilak valt att använda i sina plagg. Polartec® Alpha® är ursprungligen utvecklat för Amerikanska armén för att kunna klara de tuffa krav på värmeisolering som militären kräver. Materialet gör att plaggen andas och kan användas både i rörelse & vila.

 

Tilak håller vad de lovar – garanti

Med det hantverk och den stolthet Tilak, arbetar lämnas fyra års garanti på alla plagg. Alla produkter från Tilak omfattas av en garantin där eventuella defekter i material eller utförande täcks av fyra års garanti. Garantin gäller inte vid förändring av produktens kvalitet orsakad av felaktig användning eller vård. Vid åberopande av garantin, vänd dig då till din återförsäljare och vid övriga frågor kontakta Moxters kundtjänst för mer information.

 

Vill du veta mer om Tilak?

Pressfrågor 
Vänligen kontakta Kristina på 063-55 66 61 eller kristina@moxter.se. 
 
Övriga frågor och information
Vänligen kontakta oss på Moxter på 063-55 66 66 eller info@moxter.se.